Aparcament Doctor Roig i Raventós: aparca el teu vehicle amb la màxima comoditat, rapidesa, seguretat

Immomèdic

20 jul. 2023

Just al costat de l'edifici del Col·legi de Metges de Barcelona, a sota dels jardins Dr. Roig i Raventós, trobareu l'aparcament Dr. Roig i Raventós, perfectament ubicat en cas que hagis de venir a fer qualsevol gestió al Col·legi o al grup d'empreses del Grup Med.

A banda d'aparcament puntual, també ofereix abonaments mensuals en cas que treballis per la zona de la Bonanova i t'interessi aparcar a prop.

L’oferta d’aparcament cobreix les necessitats tant dels clients que volen estacionar per hores com les d'aquells que necessiten períodes de llarga durada. 

  • Abonament mensual cotxe:
    Disposa de diferents modalitats horàries d'entrada i sortida per tal d'adaptar-se al màxim a les necessitats dels usuaris. Abonaments de 24, 13 o 9,5 hores, des de les 6 fins a les 22 hores, de dilluns a divendres, pensats per als residents i treballadors de la zona. 
  • Altres abonaments mensuals:
    Disposa d’abonaments mensuals per tot el dia tant per motos com per bicicletes, amb una oferta completa al millor preu dotada de zones segures i exclusives per a bicicletes.
  • Tarifes diàries:
    Si necessites estacionar durant diversos dies al millor preu, l'abonament diari és la teva solució. Disposa d'abonaments diaris per a estades de 1, 3 i 7 dies.

Consulta aquí les tarifes

 

L’Aparcament públic Dr. Roig i Raventós és gestionat en règim de  concessió administrativa per la societat del Grup Med IMMOMÈDIC 09, S.L.U.; NIF B-60804739; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum  28694, foli 22, inscripció 1ª, Full B-141.891.