Actualitat Grup Med

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

Què cal tenir en compte a l’hora de contractar una assegurança de la llar.

Què cal tenir en compte a l’hora de contractar una assegurança de la llar

Medicorasse- 26 febr. 2024

Contractar una assegurança de llar és una decisió d'importància que ha de tenir com a prioritat la protecció i cobertura que pot oferir-nos a nosaltres i als altres. Et donem uns consells per a contractar una assegurança de llar i gaudir de la tranquil·litat d’estar protegit.

Continuar llegint...
Societat Civil Professional o Societat Limitada Professional?-Mediconsulting

Quina forma societària trio per a la meva nova societat professional? Societat Civil Professional o Societat Limitada Professional?

Mediconsulting- 26 febr. 2024

Les societats professionals són un dels instruments més útils que tens al teu abast per exercir la teva activitat professional. Hi ha dos tipus principals de societats professionals: societat civil professional i societat limitada professional. Quina és la més adient per al teu cas? T’ho expliquem...

Continuar llegint...
Pots vendre un habitatge si hi tens inquilins?

Pots vendre un habitatge si hi tens inquilins vivint?

Medilloguem- 23 febr. 2024

Has decidit vendre un immoble de la teva propietat, però es dóna la situació que hi tens inquilins vivint de lloguer: pots dur a terme aquesta operació? No et preocupis perquè vendre un pis amb llogaters és perfectament legal i vàlid, tot i que s’han de complir una sèrie de condicions. T’expliquem com pots vendre un habitatge de la teva propietat que tingui inquilins.

Continuar llegint...
Coneix els millors parcs d'atraccions del món

Coneix els millors parcs d'atraccions del món

Mediviatges- 23 febr. 2024

Busques una bona descàrrega d’adrenalina? T’animes a saber què se sent en muntar-se a les muntanyes russes més vertiginoses del planeta? O més aviat prefereixes una immersió total en un ambient festiu i traslladar-te a un món de fantasia? En qualsevol dels casos, trobaràs tot això i molt més als millors parcs d’atraccions del món. Coneix-ne els cinc més espectaculars.

Continuar llegint...
Què és i quins avantatges té la gestió discrecional de carteres

Què és i quins avantatges té la gestió discrecional de carteres

Medpatrimonia- 22 febr. 2024

La gestió del patrimoni és una tasca exigent que té un nivell de responsabilitat molt elevat. La gestió discrecional de carteres consisteix en deixar en mans de gestors i analistes especialitzats l’estratègia i decisions d'inversió. A continuació t’expliquem quins avantatges aporta:

Continuar llegint...
Setmana Santa – Mediviatges

Aprofita la Setmana Santa per fer una escapada molt floral!

Mediviatges- 20 febr. 2024

La Setmana Santa és una de les dates preferides per fer la primera escapada de l’any, després d’un primer tram del calendari que acumula moltes setmanes laborables. Enguany, la seva ubicació a principis d’abril suposa un avantatge ideal per deixar enrere el llarg i fred hivern i poder gaudir de destinacions on l’arribada de la primavera provoca un esclat de vida i color.

Continuar llegint...

GRUP MED CORPORATIU, S.A.U; NIF A-58489758; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 22350, foli 1, inscripció 8ª d'adaptació, Full nº B-36.488