Actualitat Grup Med

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

Factura 2

Principals obligacions en matèria de facturació

Mediconsulting- 26 set. 2023

Elaborar una factura pot semblar fàcil, però hi ha una sèrie d’excepcions que hem de considerar sobretot quan oferim serveis sanitaris. Existeixen determinades operacions que estan exemptes d’IVA, però que estan obligats a emetre una factura...

Continuar llegint...
Donacions 2

Què és i com funciona la donació de diners o immobles

Mediconsulting- 26 set. 2023

La donació és el lliurament de béns d’una persona a una altra de manera lliure i desinteressada i és una alternativa cada cop més habitual a les herències. La donació, però, està subjecta a l'impost sobre successions i donacions, que té diversos tipus impositius. Què és i com funciona la donació de diners i immobles?

Continuar llegint...
Quines classes d'Assegurances de Salut existeixen?

Quines classes d'assegurances de salut existeixen?

Medicorasse- 25 set. 2023

Si bé tots els ciutadans tenen accés al Sistema Nacional de Salut (SNS), aquest model sanitari pot veure's complementat per les assegurances de salut. Si estàs pensant a contractar-ne una, a continuació t’expliquem quines modalitats hi ha.

Continuar llegint...
consells per estalviar després de les vacances

Com estalviar després de vacances

Med1- 22 set. 2023

Un cop les vacances arriben al final, és moment de marcar nous objectius i noves fites. Però més enllà de tornar a les rutines esportives o millorar en idiomes, continuar estalviant diners o començar a fer-ho amb petites aportacions periòdiques i sistemàtiques és un dels objectius més importants i que de vegades no es té massa en compte.

Continuar llegint...
estratègia d'inversió orientada al valor

L’estratègia d’inversió orientada a valor: un altre cas d’èxit

Medpatrimonia- 22 set. 2023

Com tota inversió, l'objectiu és obtenir una rendibilitat i, per això, hi ha diverses estratègies. En el cas de la inversió en valor (value investing), es fonamenta a invertir en actius de qualitat comprats a un preu per sota del valor real. T'expliquem com MyInvestor Value ha aconseguit batre els índexs de referència.

Continuar llegint...
tres raons per vendre el pis

Tres bones raons per vendre ara el teu pis

Grup Med- 22 set. 2023

Escollir el millor moment per posar un immoble a la venda és clau per aconseguir les millors condicions, ja que variables com la situació del mercat immobiliari o la situació financera global influeixen a l'hora de prendre una de les decisions més importants que es realitzen en curs de la vida. Et donem tres bones raons per explicar-te perquè ara és el millor moment per vendre un habitatge.

Continuar llegint...

GRUP MED CORPORATIU, S.A.U; NIF A-58489758; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 22350, foli 1, inscripció 8ª d'adaptació, Full nº B-36.488