Actualitat Grup Med

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

Diferències entre un pla de jubilació i un pla de pensions - Mediconsulting

Diferències entre un pla de jubilació i un pla de pensions

Mediconsulting- 6 oct. 2021

Els plans de pensions i els plans de jubilació són productes amb una mateixa finalitat, l'estalvi per a la jubilació. Però també tenen importants diferències que, fonamentalment, afecten la rendibilitat, els avantatges fiscals i la liquiditat (possibilitat de recuperació total o parcial dels diners a partir del primer any).

Continuar llegint...
Què és i per a què serveix la fiança en un contracte de lloguer - Medilloguem

Què és i per a què serveix la fiança en un contracte de lloguer

Medilloguem- 27 set. 2021

Tant si anem a viure a un pis de lloguer sent inquilins com si posem el nostre habitatge en lloguer com a propietaris, hi ha un seguit de tràmits i obligacions que hem de seguir.

Continuar llegint...
Quin és el cost real de contractar un treballador per a un consultori mèdic? - Mediconsulting

Quin és el cost real de contractar un treballador per a un consultori mèdic?

Mediconsulting- 27 set. 2021

El cost d'un treballador per a l'empresa no es redueix al salari negociat per contracte. Tots els contractants han de fer front a una sèrie de despeses per cada empleat en plantilla.

Continuar llegint...
Mètodes d’estalvi per després de les vacances

Mètodes d’estalvi per després de les vacances

Med1- 27 set. 2021

El retorn de les vacances ve marcat per les despeses realitzades durant l'estiu. El començament de curs pot ser el moment ideal per a replantejar-se en què gastem els nostres diners i recuperar la salut financera.

Continuar llegint...
Quins factors influeixen en el preu de les assegurances de salut?

Quins factors influeixen en el preu de les assegurances de salut?

Medicorasse- 27 set. 2021

A l'hora de contractar una assegurança de salut descobriràs gran diversitat de primes que poden generar dubtes sobre la qualitat de l’assegurança. Aquesta variació ve marcada per una sèrie de factors i no tots ells estan relacionats amb el grau de cobertures que ofereix.

Continuar llegint...
Meditecnologia, la resposta a les necessitats tecnològiques del Col·legi de Metges de Barcelona

Meditecnologia, la resposta a les necessitats tecnològiques del Col·legi de Metges de Barcelona durant la crisi de la COVID-19

Meditecnologia- 16 set. 2021

Al llarg de la pandèmia Meditecnologia ha estat una eina important perquè el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) pogués implementar l’atenció digital al col·legiat i per donar un suport imprescindible en l’àrea tecnològica i de comunicació.

Continuar llegint...

GRUP MED CORPORATIU, S.A.U; NIF A-58489758; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 22350, foli 1, inscripció 8ª d'adaptació, Full nº B-36.488