Actualitat Grup Med

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

Calendari del contribuent del mes de gener de 2022

Calendari del contribuent del mes de gener de 2022

Mediconsulting- 20 gen. 2022

El començament d'un nou any suposa també l'inici d'un nou exercici fiscal amb les seves consegüents obligacions. Per això, és important conèixer les dates clau i els terminis per a presentar els documents que requereix l'Agència Tributària o la Seguretat Social.

Continuar llegint...
Què és la inflació i com es pot combatre?

Què és la inflació i com es pot combatre?

Med1- 19 gen. 2022

L’arribada de la inflació suposa un increment dels preus i, per tant, una reducció de la capacitat d’estalvi i del valor dels diners. Des de Med1 et donem alternatives per tal de fer front als efectes de la inflació i fer créixer els teus estalvis.

Continuar llegint...
Què fer quan es rep un ingrés financer inesperat. Algunes opcions d'inversió.

Què fer quan es rep un ingrés financer inesperat. Algunes opcions d'inversió

Med1- 18 gen. 2022

Un viatge, amortitzar la hipoteca, viure sense deutes, comprar un cotxe, etc. són alguns dels somnis que tenim quan pensem en si ens arriba un ingrés inesperat com ara una herència o si ens toca la “Grossa”. No obstant això, els experts financers donen una sèrie de consells que has de tenir presents per a invertir bé els diners.

Continuar llegint...
Actuacions Medicorasse davant el Coronavirus

Actuacions de Medicorasse davant el Coronavirus

Medicorasse- 23 des. 2021

En moments de dificultat i incertesa com aquests, el més important és la seguretat i el benestar dels nostres clients. Per aquest motiu, a Medicorasse disposem d’un pla de manteniment del servei per actuar amb efectivitat i agilitat segons les necessitats del moment.

Continuar llegint...
Previsions econòmiques

Previsions econòmiques i dels mercats financers per al 2022

Medpatrimonia- 22 des. 2021

Amb l’arribada de la recta final de l'any, la gran incògnita és com evolucionarà l’economia i respondran els mercats financers. Des de Medpatrimonia presentem la visió corporativa d’Andbank Espanya per al 2022.

Continuar llegint...
Inspeccions de Treball

Inspeccions de Treball : els falsos autònoms en el sector sanitari

Mediconsulting- 22 des. 2021

L'augment en les actuacions de la Inspecció de Treball i Seguretat Social sobre el sector sanitari té el seu epicentre en la detecció de “falsos autònoms”, que presten els seus serveis d'una forma dependent i sense estructura pròpia, i requereix la regularització en les cotitzacions dels últims 4 anys, amb els seus corresponents recàrrecs, multes i sancions.

Continuar llegint...

GRUP MED CORPORATIU, S.A.U; NIF A-58489758; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 22350, foli 1, inscripció 8ª d'adaptació, Full nº B-36.488