Actualitat Grup Med

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

Sis celebracions de carnaval que ja coneixes... I una que probablement no

Sis celebracions de carnaval que ja coneixes... I una que probablement no

Mediviatges- 17 febr. 2020

Amb dates que poden variar entre el 29 de gener i el 10 de març, els dies que transcorren entre Dijous Gras i Dimecres de Cendra estan marcats al calendari com a l’espai per a les disfresses, el ball, les desfilades, la diversió i el trencament de les convencions.

Continuar llegint...
Adquirir un immoble per herència - Mediconsulting

Adquirir un immoble per herència. Què cal saber

Mediconsulting- 13 febr. 2020

Per adquirir un immoble per herència és necessari dur a terme una sèrie de gestions i tràmits, sovint complexes. Per aquest motiu és molt recomanable comptar amb l’assessorament d’un expert en la matèria des de l’inici del procés i fins a que es produeix el canvi de titularitat de l’immoble.

Continuar llegint...
Accident de trànsit amb la mateixa assegurança de cotxes - Medicorasse

Què succeeix si vull denunciar a un altre conductor però som de la mateixa asseguradora

Medicorasse- 10 febr. 2020

Existeixen moltes companyies que asseguren cotxes i podria ser que en algun moment tinguis un cop amb un vehicle que estigui assegurat amb la mateixa que tu. Què passaria en cas que hagis de reclamar danys al contrari?

Continuar llegint...
Preexistències de les Assegurances de Salut - Medicorasse

Preexistències de les Assegurances de Salut

Medicorasse- 6 febr. 2020

La preexistència es defineix com l'estat o condició de la salut (malaltia, lesió o defecte), no necessàriament patològics, que té l'assegurat amb anterioritat a la data de la contractació o d’inclusió en la pòlissa.

Continuar llegint...
Rangiroa, Polinesia Francesa

Set illes paradisíaques on perdre el món de vista

Mediviatges- 3 febr. 2020

Un viatge a una illa paradisíaca pot semblar un somni, però és una d’aquelles experiències que cal fer una vegada a la vida. Per molt que vivim en un món globalitzat, encara és possible trobar illes paradisíaques: racons del planeta on el temps s’ha detingut, on podràs gaudir de platges verges i natura en estat pur i on el repte d’arribar-hi ofereix una recompensa en la tranquil·litat i la bellesa

Continuar llegint...
Com estalviar llum i aigua a final de mes – Med1

Com estalviar llum i aigua a final de mes

Med1- 31 gen. 2020

Els petits desemborsaments que fem cada dia (llum, aigua, menjar o Internet, entre altres) fan efecte en la nostra economia a final de mes. A Med1 sabem el valor que té per a tu reduir aquestes despeses fixes i, per això, et volem proposar una sèrie de consells per entendre la importància que té que estalviïs a casa de cara a crear un coixí financer estable.

Continuar llegint...

GRUP MED CORPORATIU, S.A.U; NIF A-58489758; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 22350, foli 1, inscripció 8ª d'adaptació, Full nº B-36.488